Bergqvist leverantörer

Churchill

Churchill är en av världens ledande leverantörer av högkvalitativa keramikprodukter. Företaget arbetar ständigt med att producera innovativa produkter, anpassade till en ständigt föränderlig marknad. 

Utopia

Utopia erbjuder en rad restaurangprodukter som tillsammans erbjuder möjlighet till att skapa personliga och kreativa koncept. 

Select Concept

Select Concept är Bergqvist egna tillverkningsföretag där presentation och buffetlösningar står i centrum. Med signaturmaterialen ek och stål erbjuder Select Concept en rad produkter som tillsammans skapar unika och innovativa koncept för hotell, restaurang och café.

Strahl

Strahl är specialiserade på polykarbonatprodukter som ett allternativ till glas. 

Akvila

Akvila har länge arbetat med tillverkning av plastprodukter. Idag arbetar företaget åt ett betydligt mer hållbara alternativ. Hitta exempelvis deras NATURE-serie som är tillverkade av förnyelsebart material.

Fine2Dine

Fine2Dine erbjuder stilrena porslinsprodukter där varje produkt är unik. Leverantören strävar efter att erbjuda alternativ som anpassar sig till personlig stil och säsong.

Eternum

Eternum erbjuder högkvalitativa bestick gjorda av 18/0 samt 18/10 stål.

Securit

Securit utmärker sig främst för sin Liquid Chalkmarker som gör det enkelt och smidigt att skriva tydliga budskap på tavlor och skyltar.
JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.