PRINCESS HOTEL / MAJ / 2022

Trälådor, förhöjare, skärbrädor, brickor och uppläggningsfat. Kombinera olika produkter från Select Concept och resultatet kan bli en unik bufféupplevelse. Förra veckan var vi på plats hos Princess Hotel i Norrköping och fotade deras koncept. Låt dig bli inspirerad av produkter i färgerna Black Lacquer och Linoil.


WAHLINS CAFÉ & VINYL / MARS / 2022

Fotobesök hos nyöppnade Wahlins café & vinyl. Grönt och stengrått stengods från Select Concept smälter fint in i den naturnära miljön. Vi kan varmt rekommendera att titta förbi och ta en fika eller lunch och kolla in deras musikhörna.  


BERGQVIST SHOWROOM / MARS / 2022


NY KOLLEKTION / SELECT CONCEPT / SEPTEMBER / 2021

Upptäck nya kollektionen Olive Tree från Select Concept. Perfekt komplement till buffésortimentet . Länk >

TULLHUSET / JULI / 2021

Klicka på bilderna nedan för mer produktinfo:

 

NATURE LINE CUTLERY / JUNI / 2021

Nature Line Cutlery är med och löser världens plastproblem med hållbara och återanvändbara bestick tillverkade av förnybara råvaror. Besticken är gjorda av en ny typ av biokomposit som är biprodukter från skogsindustrin.

Nature Line Cutlery tillverkas av Formi EcoAce-biokomposit, som baserar sig på nästan 100 % förnybara råvaror. Form EcoAce-biokompositen är tillverkad av barrträdsfibrer och träbaserad ISCC-certifierad bio-polypropylen. Materialet konkurrerar inte med livsmedelsproduktionen som många andra biobaserade material, vilket är helt unikt i världen.

Under utvecklingen av Nature Line Cutlery låg fokus på produkternas användarupplevelse, hållbarhet, visuella utseende och återvinningsbarhet. Råvarans egenskaper och produktdesign möjliggör även att besticken tål maskintvätt och temperaturer över hundra grader Celsius.

Nature Line bestickens koldioxidavtryck är över 90 % mindre än traditionella engångsbestick av plast. I slutet av deras livscykel kan besticken återvinnas bland plastavfallet eller utnyttjas i värmeproduktion.

Till alla produkter >

NYHETER / UTOPIA / APRIL / 2021

Nyheterna från Utopia är en blandning av avskalat, natur, starka färger och unika former. En bred mix som kan passa olika koncept! 

Som vanligt tipsar vi om att kombinera olika produkter för att skapa något unikt. Bläddra vidare för att se fler utvalda nyheter från varumärken som Aerts, Churchill och Select Concept eller gå direkt till hela kollektionen som du hittar HÄR

VÅRNYHETER / CHURCHILL / AERTS / MARS / 2021

Hemsidan är äntligen uppdaterad med färgglada nyheter från Churchill och Aerts. Nedan har vi samlat de produkter vi tycker sticker ut lite extra:

STENGODS TABLEWARE / SELECT CONCEPT / FEBRUARI / 2021

Nu finns produkter i stengods från Select Concept tillgängliga som tableware. Välj bland tallrikar, skålar och koppar i olika former. Produkterna finns i färgerna grönt, blått och grått. Matcha eller mixa för att skapa ditt unika koncept.

JULINSPIRERAT UTOMHUSKONCEPT MED ECO SERVE & ECO BURNER / DECEMBER / 2020

TILL ALLA PRODUKTER >

Ont om utrymme inomhus? Skapa ett julinspirerat utomhuskoncept i år! Håll maten varm i upp till 7 timmar med EcoServe & EcoBurner:

- BRÄNNARE ERSÄTTER GEL OCH ETANOL 

- INGET BEHOV AV EL-ANSLUTNING 

Förvara maten i gjutjärnsgrytor som finns tillgängliga i olika storlekar.

INFO OM ECO SERVE & ECO BURNER: 

Eco Serve är ett vattenfritt alternativ till chafing dishes som gör det möjligt att skapa en modern, unik och smidig presentation.

Design

Eco Serve finns tillgänglig i olika färger för att kunna anpassas till olika koncept och önskemål.

Snabb uppsättning

Istället för att fylla på och använda vatten som värmekälla, drivs Eco Serve av Eco Burner, en portabel brännare som blir varm inom några minuter och som håller värmen i upp till 7 timmar.

Placering

Då Eco Serve drivs av Eco Burner är produkten inte beroende av strömkälla och kablar. En frihet som gör att du kan placera Eco Servern vart du vill och förslagsvis även ställa fram den som ett smidigt komplement vid akuta behov.  

Inomhus/utomhus

Eco Serve tillsammans med Eco Burner är ett lika bra alternativ för utomhusbruk som inomhusbruk. Fördelen är att Eco Burner är anpassad för att klara blåsiga väderförhållanden i jämförelse med gel som har en benägenhet att slockna vid blåsiga förhållanden.

Eget koncept

Välj mellan serveringsfat från Eco Burner, eller använd egna fat eller grytor, för att skapa ett unikt uttryck.

HÖSTNYHETER / CHURCHILL / OKTOBER / 2020

Nya former, färger och texturer. Nu finns höstens nyheter från Churchill tillgängliga i vårt sortiment. Läs om nyheterna nedan och hämta katalogen via vår mediabank >

EMERGE >


Kollektionen lanseras i flera multifunktionella former i färgerna Oslo Blue och Cinnamon Brown.

CHEF’S WALLED TRIANGLE PLATES >


Chef’s Walled Triangle Plate är en ny version av Chef’s Plates.

KINTSUGI >


Serien Kintsugi är inspirerad av den Japanska konsten att reparera porslin. Nu lanseras serien i triangelform.

STONECAST LAVENDER >


Lavender är den senaste färgen inom Stonecast-serien och lanseras nu även i triangelform.

ORGANIC GLASS >

Organic Glass lanseras i två serier: Bamboo och Isla.

SUPPORTING FOOD SAFETY / CHURCHILL / AUGUSTI / 2020

FOTOPROJEKT / PAPPA GRAPPA LINKÖPING / JULI / 2020

Ljusa lokaler, varma inredningstoner och kreativa serveringar. Inspireras av vårt senaste besök hos Pappa Grappa Linköping och deras personliga mix av produkter från varumärken som Fine2Dine, Utopia, Churchill och Select Concept.

Foto: Olivia Zandin

MIXA FINE2DINE, CHIC & BON BISTRO / JULI / 2020

Dark brown Escura HÄR / Stackable Verso HÄR / Grey Ceres HÄR / Blue Cirro HÄR / Hazy Black R / French Fries Basket HÄR

Table Fork Amberes Antique HÄR / Table Knife Amberes Antique HÄR / Table Spoon Amberes Antique HÄR / Table Fork Amberes HÄR / Table Knife Amberes HÄR / Table Spoon Amberes HÄR 

STONECAST / KATALOG / JULI / 2020

Ny katalog finns att hämta i mediabanken >

NYHETER / FINE2DINE/ JUNI / 2020

Trendiga färger och spännande material. Var kreativ med porslin och glas från Fine2Dine. Sortimentet är utökat och du hittar nyheterna HÄR >

HORECA OUTLET / MAJ / 2020

Visste du att vi har en web outlet? Om inte, vill vi återigen påminna om att felbeställningar och returer samlas under horecaoutlet.se Samma kvalitet, till lägre priser. Både för privat- och företagskunder. Länk finns i topp-menyn eller här: https://www.horecaoutlet.se/

VIKTIG INFORMATION TILL DIG SOM KUND / APRIL / 2020

Kära kund. Här kan du ta del av information om hur coronaviruset påverkar oss på Bergqvist och dig som kund.

Korttidspermittering

Vi har valt att ta till åtgärder genom att korttidspermittera all personal. Vi jobbar därför under olika tider och de som kan jobbar hemifrån.

Det finns alltid någon på plats på kontoret och det går att nå oss på order@jebergqvist.se

Vid akuta ärenden hänvisar vi till vår kontorstelefon: 011-107059

Leveranser

Vi strävar efter att beställa hem varor enligt vanliga rutiner varje tisdag. I och med omständigheterna kan avvikelser ske. Vänligen kontakta oss på 011-107059 vid särskilda frågor.

Vårt arbete

Vi på Bergqvist vill fortsätta att finnas tillgängliga för våra kunder genom att inspirera och dela med oss av vårt sortiment.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad.

Följ oss på Facebook och Instagram där vi heter @bergqvistagenturer

ISLA GLASS / CHURCHILL / MARS / 2020

Exklusiv in-house design där form och textur är inspirerad av stränder och hav. Resultatet är nya serien Isla Glass från Churchill. 

Till serien Isla Glass >

Fler nyheter från Churchill >CHURCHILL / PRODUKTER UPPLAGDA / MARS / 2020

Nu kan vi meddela att alla nya produkter från Churchill finns upplagda på hemsidan. Gå direkt till kollektionen via första bilden på startsidan. Notera relaterade produkter för att se fler modeller i samma serie. Allt gott / Bergqvist.

Till kollektionen >

CHURCHILLS KATALOG 2020 / MARS / 2020

Katalogen finns att hämta i mediabanken >

BERGQVIST SHOWROOM / FEBRUARI / 2020

Visste du att vi har ett showroom på Lindövägen 17 i Norrköping? 

Kom förbi och se våra produkter på nära håll. Just nu finns bland annat vårens nyheter från Utopia på plats.

Välkommen in!

NYA PRODUKTER / UTOPIA / NU UPPE PÅ HEMSIDAN / FEBRUARI / 2020

Nya produkterna från Utopia finns nu tillgängliga på vår hemsida. Vi har gjort en sammanfattning av sortimentet med relaterade produkter här >

CHURCHILL / VÅRENS NYHETER / FEBRUARI / 2020

Nu är Churchills broschyr med vårens nyheter 2020 tillgänglig i vår mediabank. Något som utmärker sig i år är bland annat den nya färgen Petal Pink. Mer information hittar du här >

ECO BURNER BROSCHYR / FEBRUARI / 2020

Läs mer om vår nyhet EcoBurner. Broschyren hittar du i mediabanken >

NY KATALOG FRÅN UTOPIA / FEBRUARI / 2020

Katalogen finns att hämta i mediabanken >

ECO SERVE, POWERED BY ECO BURNER / JANUARI / 2020

Eco Serve är ett vattenfritt alternativ till chafing dishes som gör det möjligt att skapa en modern, unik och smidig buffépresentation.

Design

Eco Serve finns tillgänglig i olika färger för att kunna anpassas till olika koncept och önskemål.

Snabb uppsättning

Istället för att fylla på och använda vatten som värmekälla, drivs Eco Serve av Eco Burner, en portabel brännare som blir varm inom några minuter och som håller värmen i upp till 7 timmar.

Placering

Då Eco Serve drivs av Eco Burner är produkten inte beroende av strömkälla och kablar. En frihet som gör att du kan placera Eco Servern vart du vill och förslagsvis även ställa fram den som ett smidigt komplement vid akuta behov.  

Inomhus/utomhus

Eco Serve tillsammans med Eco Burner är ett lika bra alternativ för utomhusbruk som inomhusbruk. Fördelen är att Eco Burner är anpassad för att klara blåsiga väderförhållanden i jämförelse med gel som har en benägenhet att slockna vid blåsiga förhållanden.

Eget koncept  

Välj mellan serveringsfat från Eco Burner, eller använd egna fat eller grytor, för att skapa ett unikt uttryck för just din buffé.


Se alla produkter från Eco Burner här >

NYHETER FRÅN SELECT CONCEPT / JANUARI 2020


Svartek, ett resultat av träd som legat bevarat under vatten och jord i flera tusentals år och är känt för sin karaktäristiska mörka färg och starka kvalitet.

Nu lanserar Select Concept en ny serie serveringsplankor i ek som genomgått en uppvärmningsprocess för att efterlikna samma kvalitet som svartek. Trät blir uppvärmt i en ca 120 grader syrefattig miljö i upp till 24 timmar. Resultatet är ett mörkt och tåligt trä, som varken drar åt sig vatten eller expanderar och är fritt från kemikalier.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.