ISLA GLASS / CHURCHILL / MARS / 2020

Exklusiv in-house design där form och textur är inspirerad av stränder och hav. Resultatet är nya serien Isla Glass från Churchill. 

Till serien Isla Glass >

Fler nyheter från Churchill >CHURCHILL / PRODUKTER UPPLAGDA / MARS / 2020

Nu kan vi meddela att alla nya produkter från Churchill finns upplagda på hemsidan. Gå direkt till kollektionen via första bilden på startsidan. Notera relaterade produkter för att se fler modeller i samma serie. Allt gott / Bergqvist.

Till kollektionen >

CHURCHILLS KATALOG 2020 / MARS / 2020

Katalogen finns att hämta i mediabanken >

BERGQVIST SHOWROOM / FEBRUARI / 2020

Visste du att vi har ett showroom på Lindövägen 17 i Norrköping? 

Kom förbi och se våra produkter på nära håll. Just nu finns bland annat vårens nyheter från Utopia på plats.

Välkommen in!

NYA PRODUKTER / UTOPIA / NU UPPE PÅ HEMSIDAN / FEBRUARI / 2020

Nya produkterna från Utopia finns nu tillgängliga på vår hemsida. Vi har gjort en sammanfattning av sortimentet med relaterade produkter här >

CHURCHILL / VÅRENS NYHETER / FEBRUARI / 2020

Nu är Churchills broschyr med vårens nyheter 2020 tillgänglig i vår mediabank. Något som utmärker sig i år är bland annat den nya färgen Petal Pink. Mer information hittar du här >

ECO BURNER BROSCHYR / FEBRUARI / 2020

Läs mer om vår nyhet EcoBurner. Broschyren hittar du i mediabanken >

NY KATALOG FRÅN UTOPIA / FEBRUARI / 2020

Katalogen finns att hämta i mediabanken >

ECO SERVE, POWERED BY ECO BURNER / JANUARI / 2020

Eco Serve är ett vattenfritt alternativ till chafing dishes som gör det möjligt att skapa en modern, unik och smidig buffépresentation.

Design

Eco Serve finns tillgänglig i olika färger för att kunna anpassas till olika koncept och önskemål.

Snabb uppsättning

Istället för att fylla på och använda vatten som värmekälla, drivs Eco Serve av Eco Burner, en portabel brännare som blir varm inom några minuter och som håller värmen i upp till 7 timmar.

Placering

Då Eco Serve drivs av Eco Burner är produkten inte beroende av strömkälla och kablar. En frihet som gör att du kan placera Eco Servern vart du vill och förslagsvis även ställa fram den som ett smidigt komplement vid akuta behov.  

Inomhus/utomhus

Eco Serve tillsammans med Eco Burner är ett lika bra alternativ för utomhusbruk som inomhusbruk. Fördelen är att Eco Burner är anpassad för att klara blåsiga väderförhållanden i jämförelse med gel som har en benägenhet att slockna vid blåsiga förhållanden.

Eget koncept  

Välj mellan serveringsfat från Eco Burner, eller använd egna fat eller grytor, för att skapa ett unikt uttryck för just din buffé.


Se alla produkter från Eco Burner här >

NYHETER FRÅN SELECT CONCEPT / JANUARI 2020


Svartek, ett resultat av träd som legat bevarat under vatten och jord i flera tusentals år och är känt för sin karaktäristiska mörka färg och starka kvalitet.

Nu lanserar Select Concept en ny serie serveringsplankor i ek som genomgått en uppvärmningsprocess för att efterlikna samma kvalitet som svartek. Trät blir uppvärmt i en ca 120 grader syrefattig miljö i upp till 24 timmar. Resultatet är ett mörkt och tåligt trä, som varken drar åt sig vatten eller expanderar och är fritt från kemikalier.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.